Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@18:45:34 GMT

انتشار تصاویر تاریخ گذشته به نام حوادث اخیر ایران

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۷۰۹۴۵

انتشار تصاویر تاریخ گذشته به نام حوادث اخیر ایران

باشگاه خبرنگاران: حسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه، گفت: تصاویری از اغتشاشات عراق منتشر شده است که به عنوان حوادث روز‌های اخیر در کشور در حال بازنشر است که مورد رصد دستگاه‌های اطلاعاتی قرار می‌گیرد. خداوند را شاکر هستیم که پس از اغتشاشات و فتنه‌ای که توسط عناصر خود فروخته در شهر‌های ایران پیوست، پس از فرمان رهبر انقلاب و تلاش همه دست اندر کاران و متولیان حوزه امنیت در تهران و دیگر شهر‌های میهن اسلامی؛ آرامش در شهر‌ها برگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس تدابیر ریاست قوه قضاییه که دستور دادند هیاتی برای بررسی مسائل قضایی تشکیل و از مراکز نگهداری متهمان آشوب‌های اخیر بازدید شود، لذا تاکید بر این شد که متهمان غربالگری شود تا متهمان بی تقصیر آزاد شوند و خانواده‌های بازداشت شدگان از وضعیت فرزندان خود با خبر شوند.

اسماعیلی تصریح کرد: مقرر شد تا در خصوص پرونده‌ها مراقبت شود و تمامی حقوقی که قانون گذار برای متهمان در نظر گرفته است با رعایت حقوق شهروندی رعایت شود تا امر دادرسی پرونده‌های به نتیجه برسد.

وی افزود: امشب به مقر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ آمدیم، در جمع این عزیزان یاد شهدایی که برای تامین‌امنیت ما جان خود را از دست دادند درود می‌فرستیم، بار دیگر از مردم که صف خود را از صف اغتشاشگران جدا کردند، تشکر می‌کنیم و از آن‌ها می‌خواهیم تا اطلاعات مفید خود را در اختیار مراجع قضایی قرار دهند تا ما با کمک‌های مردمی امنیت پایدار در جمهوری اسلامی داشته باشیم و اجازه ندهیم عده‌ای سودجو امنیت کشور را به مخاطره بی اندازند.

سخنگوی قوه قضاییه با تاکید بر اینکه در اسرع وقت به پرونده تمام عناصر اصلی و لیدر‌های اغتشاشات رسیدگی خواهد شد، گفت: هر اقدامی که امنیت شهروندان را به مخاطره می‌اندازد و باعث خطر نظام باشد و علیه نظام و متولیان امنیت در امور به حساب بیاید با واکنش ما و مسئولان مرتبط روبه رو خواهد شد.

وی در واکنش به اینکه افرادی با انتشار تصاویری قصد برهم زدن نظم عمومی کشور دارند، افزود: تصاویری از اغتشاشات عراق منتشر شده است که به عنوان حوادث روزهای اخیر در کشور در حال بازنشر است و یا از تصاویر حوادث سال‌های گذشته را به نام حوادث اخیر بازنشر می دهند، تمام اقدامات این افراد تحت رصد ناجا و پلیس فتا، سپاه پاسداران و وزرات اطلاعات است و اشراف بر آن‌ها وجود دارد.

منبع: فردا

کلیدواژه: سخنگوی قوه قضاییه اغتشاشات عراق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای «مثلث برمودا»

ایتنا - یک منطقه دریایی در اقیانوس اطلس شمالی که بین فلوریدا، پورتوریکو و برمودا قرار دارد، در اواسط قرن بیستم پس از انتشار مقالاتی که از ناپدید شدن مرموز قایق‌ها و هواپیماها در آنجا حکایت داشتند، جایگاهی افسانه‌ای پیدا کرد.
یکی از مشهورترین حوادث در سال ۱۹۴۵ میلادی روی داده بود؛ یعنی زمانی که گروهی متشکل از پنج بمب‌افکن نیروی دریایی ایالات متحده در یک ماموریت آموزشی در این منطقه ناپدید شد.

پس از آن برای دهه‌ها، دلیل غرق شدن هر کشتی و سقوط هر هواپیمایی در این منطقه، نیروهای مخرب مثلث برمودا دانسته شد. تا اینکه در سال ۱۹۷۵ میلادی یک نویسنده آمریکایی به نام «لری کوشه» کتابی را منتشر کرد و در آن توضیح داد که گزارش‌های مربوط به مثلث برمودا، نادرست و اغراق‌آمیز یا تأیید نشده هستند. 

او همچنین نوشت تعداد حوادث دریایی که در این منطقه از اقیانوس اطلس روی می‌دهد، نسبت حوادث روی داده در دیگر بخش‌های اقیانوس، خیلی بیشتر نیست.

با این وجود، استناد به دلایل طبیعی و ماوراء طبیعی برای شرح حوادث این منطقه همچنان برای سال‌ها ادامه یافت. در برخی از استدلال‌ها سراغ اتلانتیس رفتند و نیروی باقی مانده‌های این جزیره افسانه‌ای را در وقوع این حوادث مقصر دانستند و در برخی دیگر ادعا کردند که در این مثلث، نوعی پدیده فضا‌-زمان حاکم است و اجسام را به درون یک جهان موازی می‌مکد.

یکی از عجیب‌ترین توضیح‌های طبیعی درباره این منطقه نیز این بوده که حباب‌های متان آزاد شده از بستر دریا، کشتی‌ها را واژگون می‌کند. با این حال، در جریان مطالعات سازمان زمین شناسی ایالات متحده، هیچ نشانی از انتشار قابل توجه متان در ۱۵ هزار سال گذشته در این منطقه یافت نشد.

به نظر می‌رسد یکی از دلایل سقوط هواپیماها و واژگونی کشتی‌ها در گذشته در این منطقه، وقوع طوفان‌های زیاد بوده است؛ آنهم در دورانی که هنوز خلبانان و کاپیتان‌های کشتی‌ها ابزارهای دقیقی برای پیش‌بینی آب و هوای بد نداشتند.

 

نتایج یک مطالعه جدید نیز نشان داد طوفان‌های همگرایی که در این منطقه روی می‌دهد، گاه امواج سرکشی به ارتفاع ۳۰ متر ایجاد می‌کند که می‌تواند حتی شناورهای بزرگ را غرق کند.

شبیه‌سازی‌های آزمایشگاهی نیز تأیید کرد که چنین امواجی پتانسیل غرق شدن کشتی‌ها را دارند، با این وجود هیچ مدرکی وجود ندارد که آنها واقعاً در مثلث برمودا روی می‌دهند.

برخی ادعا می‌کنند که ناهنجاری‌های مغناطیسی باعث می‌شده که در گذشته ملوانان و خلبانانی که با قطب‌نما حرکت می‌کردند، از مسیر خارج شوند.

اگرچه تا کنون چنین ناهنجاری‌هایی شناسایی نشده، اما گمان می‌رود در اوایل قرن بیستم، شمال جغرافیایی واقعی و شمال مغناطیسی در مثلث برمودا همسو شدند که می‌توانسته منجر به خطاهای ناوبری شود.

گارد ساحلی ایالات متحده نیز هیچ خطر خاصی را در مثلث برمودا شناسایی نکرده است. همچنین یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ میلادی که خطرناک‌ترین آب‌ها برای کشتیرانی را فهرست کرده بود، این منطقه را در فهرست خود قرار نداده است.

آمارها نیز نشان می‌دهد که با وجود حجم بالای ترافیک هوایی و دریایی همچنین طوفان‌های مکرر، از مثلث برمودا تعداد غیرعادی از تصادف و خرابی‌ گزارش نشده است.

شاید دلیل واقعی جلب شدن توجه‌ها به این منطقه، این باشد که مردم بطور طبیعی به سمت رمز و راز کشیده می‌شوند و به همین دلیل گزارش‌ها از ناپدید شدن‌ها، توجهات زیادی را به خود جلب می‌کرده است.

از قدرت این باورهای اسرارآمیز در سال‌های اخیر کاسته شده است؛ شاید به این دلیل که فناوری‌های مدرن به ما اجازه می‌دهد ترافیک‌های هوایی و دریایی را با دقت بیشتری ردیابی کنیم.

دیگر خبرها

  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • معمای «مثلث برمودا»
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته در کشور
  • ماجرای بازیگرانی که مهاجرت کردند | وضعیت رفتگان اغتشاشات ؛ از تاکسی اینترنتی تا بازی تنها در حد چند دقیقه رقص!
  • فوری | درخواست برخی چهره‌های حامی اغتشاشات برای بازگشت به ایران
  • مرگ ۱۷۸ نفر در حوادث هفته گذشته در کشور/ بیش از ۱۳۰۰ تن مصدوم شدند
  • بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!