Web Analytics Made Easy - Statcounter

اغتشاشات اخیر کشورمان و فتنه‌ای که همچون توطئه‌های دیگر استکبار جهانی با هوشیاری ملت و مسئولین خنثی شد در رسانه‌های مختلف اقلیم کردستان عراق بازتاب‌های گسترده‌ای داشت، البته نباید از سمت و سوی فعالیت رسانه‌های مختلف کردی درباره حوادث اخیر غافل ماند. ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۴ بین الملل آسیای غربی دفاتر خارجی نظرات

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از اقلیم کردستان عراق، فعالیت‌هایی که اهداف آن را می‌توان اینگونه بیان کرد: غالب رسانه‌های اقلیم کردستان عراق همچون بخشی از رسانه‌های جبهه غربی - عربی در این برهه فعالیت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فتنه دی ماه 96 واقعیت دیگری را برای دشمنان ایران اسلامی نمایان کرد، واقعیاتی که نشان می‌دهد جمهوری اسلامی ایران از همان اوایل انقلاب با انواع توطئه و دشمنی استکبار جهانی و ایادی منطقه‌ای آن روبرو بوده است، اما وجود رهبری، ملت همیشه در صحنه و هوشیاری مسئولان، این توطئه‌ها را نقش بر آب کرده است.

با اعتراضات اندک در شماری از شهرهای ایران که در اعتراض به گرانی و برخی از مشکلات اقتصادی صورت گرفت، رسانه‌های اقلیم کردستان از همان ابتدا به صورت ویژه، همسو با رسانه‌های استکباری علیه ملت ایران فعالیت کردند، این رسانه‌ها گویی فراموش کرده‌اند که در آغاز تهدیدها و حملات داعش، این جمهوری اسلامی ایران بود که به یاری اکراد شتافت و اربیل را از هجمه تروریست‌های داعش نجات داد، از طرف دیگر آنان در این روزها بارها از حمایت آمریکا از اغتشاشگران ایران نوشته بودند، گویی فراموش کرده بودند که همین آمریکای به اصطلاح دوست و متحد آنان در منطقه به هنگام تهدیدهای داعش علیه اربیل حتی پاسخگوی تماس‌های مسعود بارزانی هم نبود و در موضوع برگزاری رفراندوم هم بغداد را انتخاب کرد نه کردها.

بزرگنمایی یاوه‌گویی‌های ترامپ و دیگر مسئولین آمریکا علیه ملت ایران به ویژه اظهارات مداخله جویانه نیکی هیلی نماینده این کشور در سازمان ملل متحد بخشی از استراتژی مشترک رسانه‌های اقلیم کردستان عراق بوده است. این رسانه‌ها بارها از شبیه سازی وضعیت آتی ایران و سوریه کنونی استفاده و ادعا می‌کردند که ایران به کلی به پا خواسته است و حتی با بی شرمی کامل از احتمال سقوط نظام جمهوری اسلامی ایران می‌گفتند.

در روزهای فعالیت اغتشاشگران در شهرهای مختلف به ویژه تهران، این رسانه‌ها سیاست کشته سازی و ادعای توسعه و سرایت اعتشاشات به دیگر شهرها را دنبال می‌کردند. از سوی دیگر اخبار جعلی با طرح ادعای تصرف و کنترل برخی از مناطق توسط اغتشاشگران منتشر می‌کردند.

رسانه‌های وابسته به حزب دموکرات کردستان عراق به رهبری مسعود بارزانی در این میان پیشاهنگ اقدامات خصمانه رسانه‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند. شبکه خبری روداو که میتوان اهداف و مسیر فعالیتهای آن را مترادف با بی بی سی فارسی دانست در بخشهای مختلف خبری خود به ویژه بخش خبری اختصاصی ایران به همان راهی رفته است که دشمنان نظام از آن سوی مرزها علیه ملت ایران تعیین کرده بودند. دیگر شبکههای وابسته به این حزب نیز همان مسیر دیکته شده را در روزهای اغتشاش دنبال میکردند.

فعالیت رسانههای وابسته به بارزانی‌ها محدود به شبکه‌های تلویزیونی نبود و در این میان سایت‌های وشه و باس نیوز این حزب بیشترین هجمه و جوسازی را علیه نظام جمهوری اسلامی ایران داشته‌اند. در این میان نوک پیکان این هجمه‌ها علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نیروی قدرتمند حافظ دستاوردهای نظام بوده است. رسانه‌های وابسته به بارزانی با هدف متشنج نشان دادن اوضاع داخلی ایران ادعا کرده بودند که سپاه شمار زیادی از نیروهای خود را با هدف کنترل اوضاع داخلی ایران از سوریه فرا خوانده است. تیترهای خصمانه دیگری در این رسانه‌ها به چشم می‌خورد که همگی عمق خصومت آنها با ایران اسلامی را نشان می‌دهد.

اما نکته دیگر در خصوص عملکرد رسانه‌های اقلیم کردستان عراق در روزهای اغتشاش در ایران به سایت شه ن پرس نزدیک به حزب جماعت اسلامی کردستان است. وقتی که یادداشت عضو گروهک تروریستی منافقین در این سایت به زبان کردی منتشر می‌شود، یا اوج دشمنی بسیاری از قلم به دستان کرد در این سایت در قالب سطور منتشر شده دیده می‌شود جای هیچ شک و گمانی در هدفدار بودن اینگونه فعالیت‌ها نیست.

در کمتر موضوع و مرحله‌ای دیده شده است که رسانه‌های کردی صحنه ده‌ها مقاله و نوشتار نویسندگان کرد حول یک محور باشند، اما در فتنه دی ماه 96 شمار زیادی از نویسندگان کرد علیه نظام اسلامی ملت ایران نوشتند و با الفظ و القاب گوناگون پا در رکاب همان دشمنانی گذاشتند که سال‌هاست وقت و بودجه خود را صرف دشمنی با ایرانیان کرده‌اند و ما با سلاح هوشیاری خود پاسخ دندان شکنی به آنها داده‌ایم. اقدام مشترک غالب نویسندگان کرد عراقی بر اساس آنچه در رسانه‌های کردی منتشر شده است نیاز به تامل و بررسی دارد.

یکی دیگر از نقاط منفی رسانه‌های اقلیم کردستان عراق در تعامل با رخدادهای اخیر ایران این بود که به تریبونی برای اعلام وجود گروهک‌های ضد انقلاب اقلیم نشین تبدیل شده بودند. سرکردگان این گروهک‌ها و یا حتی افراد نزدیک به آنان به آسانی از ظرفیت رسانه‌های اقلیم کردستان عراق به زعم خویش برای تاثیرگذاری بر اوضاع داخلی ایران به ویژه مناطق کردنشین استفاده کردند، اما مردم کرد در عمل ثابت کردند که امنیت و ثبات مناطق خود و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران را فدای منفعت طلبی این گروهک‌ها نکرده و همچون گذشته پاسداران راستین انقلاب و ایران خواهند ماند.

ایران اسلامی در ادوار مختلف تاریخی همکار و پشتیبان اکراد عراقی بوده است، حمایت‌های کشورمان از ساکنین کردستان عراق به ویژه در دو مرحله بمباران شیمیایی حلبچه توسط رژیم صدام و تهدیدهای گروه تروریستی داعش همیشه از سوی آنها بیان شده است و نمی‌توان فعالیت این رسانه‌ها را به نام مردم کرد نوشت، اما به جرات می‌توان گفت سیاست بخش زیادی از این رسانه‌ها آنگونه که در این مرحله ثابت شد علیه نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران است و نیازمند بررسی و واکاوی دقیق است.

انتهای پیام/.

R36355/P36461/S8,90,94/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای بازیگرانی که مهاجرت کردند | وضعیت رفتگان اغتشاشات ؛ از تاکسی اینترنتی تا بازی تنها در حد چند دقیقه رقص!

به گزارش همشهری آنلاین، دیرباز بازیگران و هنرمندان بسیاری برای ادامه مسیر کاری‌شان از کشور مهاجرت کردند، ‌ عده‌ای هم کار حرفه‌ای خود را در دیگر کشورها دنبال کردند؛ اما ارتباط‌شان را با میهن‌شان قطع نکردند؛ ‌ ۲ گروهی که حتما سرنوشت متفاوتی دارند.

جدایی از وطن اتفاقی است که نفسش ضرر است، ‌ حال اگر با ضرری دیگر همراه باشد شرایط مشخصی پیدا خواهد کرد.

هنرمندان بسیاری هم با هدف‌های متفاوت مهاجرت کرده‌اند، ‌ عده‌ای بعد از مهاجرت، عداوت با وطن را هم انتخاب کردند و عده‌ای ارتباطشان را با خاکشان قطع نکردند.

به بهانه سخنان اخیر اشکان خطیبی، بازیگری که در ایران شرایط موفقی داشت و به گفته خودش بعد از مهاجرت «به همه چیز پشت پا زده است.» قصد داریم تا به مسیر بازیگرانی که فعالیت در دیگر کشورها را انتخاب کرده‌اند.

از اینجا رونده و از اونجا مونده؛ ‌ از بیماربری تا تاکسی اینترنتی

برای بازیگران یک نقش خاص آغازگر مسیر درخشش در آسمان هنر است، ‌ شاید اگر همین الان هم به چند بازیگر چهره فکر کنید به یادبیاورید که هرکدام با چه نقشی در ذهن‌ها ماندگار شده‌اند.

شاید یکی از ماندگارترین‌های سینما و تلویزیون نقشی است که نه در ایران، بلکه در کشورهای منطقه هم ماندگار شده است؛ مختار ابن ابی عبید ثقفی، قهرمان تاریخی سریال مختارنامه. ماندگاری این سریال تا جایی است که تصویر فریبرز عرب‌نیا را روی ضریح مختار در مسجد کوفه قرار داده است.

فریبرز عرب‌نیا تمامی این اعتبار را رها کرد، به کانادا رفت و امروز راننده خودرو بیماربر است.

همچنین تنها چند روز از اظهارات ارژنگ امیرفضلی بازیگر ایرانی بعد از مهاجرت به کانادا گذشته است، او که بازیگر نقش ماندگار مجموعه «سلام» بود، امروز راننده تاکسی اینترنتی در این کشور است.

رفتگان اغتشاشات سال گذشته، امیدی که خالی ماندن سالن نمایش ختم شد

اغتشاشات و ناامنی‌های سال گذشته باعث شد تا برخی سلبریتی‌ها به امید حمایت‌های خارج از کشور مهاجرت کنند.

از این گروه خیلی حرفی از شرایطشان بیرون نیامد، اما چندی پیش اشکان خطیبی که بازیگری بهتری نسبت به باقی این افراد بود گفت که «از کارهایی که خارج از ایران انجام داده‌ام راضی نیستم.»

حمید فرخ‌نژاد، ‌ مهناز افشار، ‌ برزو ارجمند و احسان کرمی افرادی بودند که همزمان با اشکان خطیبی از کشور خارج شده بودند.

مهناز افشار، اخراج حتی از جمع اپوزوسیون

مهناز افشار بعد از خروج از ایران به واسطه شرایط ملتهب آن زمان با کمک بخشی از افراد در یک برنامه استعدادیابی به‌عنوان داور انتخاب شد، بعد از آن دیگر در رویداد هنری مشخصی حضور نداشته است.

اوج شرایط مهناز افشار جایی اتفاق افتاد که در یک تجمع توسط ایرانیان خارج از کشور و البته برخی از جامعه اپوزوسیون جمهوری اسلامی بیرون انداخته شد.

برزو ارجمند، ‌ بازی تنها در حد چند دقیقه رقص

برزو ارجمند با استفاده از اعتبار خانوادگی‌اش تبدیل به بازیگر معتبری در کشور شد، بازیگری که نام انوشیروان و البته داریوش ارجمند همیشه باعث می‌شد تا احترامش حفظ شود، ‌ هنوز هم به خاظر دارم نمایش ارس را که در نقش یکی از مرزبانان فداکار مرز ارس بازی می‌کرد.

امروز برزو ارجمد فعالیت هنری‌اش محدود شده به حضور در کنسرت خواننده‌های خارج نشین تا شاید مخاطب صدایش کند و برزو کمی آن رقص معروفش را روی سن انجام دهد.

فرخ‌نژاد، ‌ تنها یک مصاحبه و شرکت در فستیوال هنری با فیلمی که با حمایت وزارت ارشاد ساخته شده بود

حمید فرخ‌نژاد هم از روزی که ایران ترک کرد تنها در یک مصاحبه تلویزیونی جلوی دوربین رفته است، ‌ بازیگری که جز حلقه سلبریتی‌های ایرانی بود و حالا مدت‌ها است تجربه‌ای در بازیگری ندارد.

البته فرخ‌نژاد در یک فستیوال سینمایی در کانادا شرکت کرد، اما همین حضور او هم با فیلم «میجر» اتفاق افتاد، ‌ اثری سینمایی که با حمایت بنیاد فارابی ساخته شد تا فرخ‌نژاد تنها عملکرد هنری بعد از مهاجرتش را هم از ایران داشته باشد.

نمایشی که مشترکا روی صحنه نرفت ...

همه ظرفیت از ایران رفته در سال گذشته باهم یک نمایش را روی صحنه بردند، بازیگرانی که هرکدام سالن یک نمایش را در ایران پر از مخاطب می‌کردند، ‌ نمایششان بعد از چند اجرای محدود به دلیل عدم استقبال روی صحنه نرفت.

اتفاقی که سابقه داشت ...

این آینده برای این افراد غیرقابل پیش‌بینی نبود، ‌ پیش از این هم بازیگرانی بودند که اتفاقات سیاسی را دستاویز کردند تا از کشور مهاجرت کنند، رامسین کبرینی بازیگری که بعد از سریال ستایش چهره شد و بعد از خروج از ایران به دلیل نداشتن کار هنری به فعالیت دیگری روی آورد.

رابعه اسکویی هم دیگر بازیگری است که رفت و بعد از شکست به میهن بازگشت و امروز مقابل دوربین به ایفای نقش می‌پردازد.

کد خبر 847556 منبع: فارس برچسب‌ها اغتشاش خبر مهم مهناز افشار بازیگران سینما و تلویزیون ایران مهاجرت چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • 10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • انتشار تصاویر حمله پهپادی به میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • تصاویر حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • ماجرای بازیگرانی که مهاجرت کردند | وضعیت رفتگان اغتشاشات ؛ از تاکسی اینترنتی تا بازی تنها در حد چند دقیقه رقص!
  • فوری | درخواست برخی چهره‌های حامی اغتشاشات برای بازگشت به ایران
  • لحظۀ حملۀ پهپاد ناشناس به میدان گازی کورمورِ کردستان عراق
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟